Дневен Хороскоп за 20.08.2019

Дневен Хороскоп за всеки зодиакален знак на NumeAstro.com

Дневен хороскоп за всяка зодия за 20.08.2019г.

Дневен хороскоп за всеки зодиакален знак ! Вижте какво ви е подготвила съдбата за този ден, като прочете Дневен Хороскоп за вашия зодиакален знак.

 

Дневен хороскоп за ОвенОвен

Ден на активна борба срещу изкушенията. Днес може да се случи нещо, което сериозно да се отрази на вашите дела или здравословен статус. Несъгласията, упоритостта в защита на мнението или нежеланието да се вслушвате в аргументите на партньора ще наруши баланса и увереността. Котка или куче насън или в действителност е добър знак.

 

Дневен Хороскоп за ТелецТелец

Денят ще бъде благоприятен за професионални дейности и личен живот. Жените имат ново хоби или забавен флирт. Буря, лошо време насън или в действителност – са неприятни новини или среща със силен противник.

 

Дневен Хороскоп за БлизнациБлизнаци  Дневен Хороскоп

Спорен ден, който носи промяна, приключения, пътувания. Денят може да се окаже благоприятен за сключване на нови договори, бизнес преговори и обжалване пред властите. Може би ще имате командировка, която ще попълни бюджета ви. Вечерта има вероятност да възникнат проблеми с любимия човек, непредвидени разходи.

 

Дневен Хороскоп за РакРак

Денят е свързан с илюзии, самозаблуда. Регресивното движение на Меркурий показва опасността да бъдете измамени при търговски операции. Когато се свързвате с правителствени организации или работите с документи, бързината и прекомерната доверчивост са противопоказани. Много е вероятно ново краткосрочно хоби. Не се доверявайте сляпо на партньорите.

 

Дневен Хороскоп за ЛъвЛъв

Напрегнат и спорен ден, свързан с отстояване на своите интереси. Неочаквани събития могат да ви държат в напрежение, не ви позволяват да се разсеете и да се отпуснете. Ще трябва да направите труден избор, да потърсите начини за укрепване на собствените си позиции, бъдете настойчиви. Всички ваши допълнителни дейности ще зависят от скоростта на реакцията ви.

 

Още по темата
1

Женски хороскоп за седмицата от 12 до 18 Август

Женски хороскоп за тази седмица!

Седмица на кръстопътя, на спад в активността и мотивацията. Женски хороскоп за седмицата на NumeAstro.com ще ви помогнат да се справите с това.
2

Седмичен Любовен хороскоп от 12 до 18 Август

Любовен хороскоп от 12 до 18 Август

Любовен Хороскоп за седмицата ще ви разкаже как планетите и звездите ще засегнат сферата на любовта тази седмица. Съветите от...
1 of 9

Дневен Хороскоп за ДеваДневен Хороскоп Дева

Този ден се характеризира със спад в жизнената сила. Вероятни са парични разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на деца, лечението на роднини. В личния живот също може да има неприятности. Влюбените и двойките може да имат разногласия въз основа на финансите. Вероятно дългогодишните грешки и негодувания ще излязат на повърхността. | Дневен Хороскоп за Дева |

 

Дневен Хороскоп за ВезниВезни – Дневен Хороскоп

Креативността, сексуалността, дарбата на убеждението се увеличават. Добър ден за упражнения, дълги разходки. Вероятното посещение от и на приятели ще ви дадат възможност да се забавлявате. Финансов късмет, свързан с печалба или успешна покупка, не е изключен. | Хороскоп за Везни |

 

Дневен Хороскоп за СкорпионСкорпион

Възможно е днес да направите дългосрочни планове, които изцяло да променят стила и нивото на работа, или ще получите предложение за участие в съвместен проект, обещаващ добри парични приходи. Вземете решенията сами, разчитайте на интуицията си. Може би личният ви живот ще е преплетен с работата.

 

Дневен Хороскоп за СтрелецСтрелецДневен Хороскоп

Амбиция и агресивност във взаимоотношенията с другите, желание за доминиране, самоувереността може да се превърне в неразбиране и да предизвика протест от близки и роднини. Хубаво е разумно да се подходи към всеки проблем, да се търси компромис. Планираните дейности ще доведат до малки, но обещаващи промени в отношенията с партньора. | Хороскоп за Стрелец |

 

Дневен Хороскоп за КозирогКозирог

Като цяло денят е неблагоприятен за контакти и бизнес преговори. Търпението и изключителната способност за работа ще ви помогнат да намалите негативните тенденции на деня, но във всеки случай не трябва да разчитате на одобрението на шефовете или помощта на покровители. Внезапните промени в настроението, лошото настроение няма да позволят да постигнете добър резултат. | Хороскопи за Козирог |

 

Дневен Хороскоп за ВодолейВодолей

Активен ден, който е благоприятен за физически натоварвания, спорт, дълги разходки, пътувания. Общуването с приятели, колективното забавление ще ви позволи да покажете своите таланти. За да постигнете хармония във връзката, не настоявайте за мнението си, а бъдете искрени с любимите си хора.

 

Дневен Хороскоп за РибиРиби

Този ден е посветен на отключване на творчеството, любовта. Завършете всички неща, които сте започнали. Пред вас е дългоочакваната среща с някой, който ви разбира. Ден, благоприятен за пътувания и дейности на открито.

 

Вижте Още: Седмичен Хороскоп

Благодарим Ви че отделихте време да прочетете прогнозата за Дневен хороскоп за всеки зодиакален знак, на NumeAstro.Com. Пожелаваме Ви лек, спокоен и успешен ден.

 

Оценки

Оценка на статията:
6
6
1 оценки/а
6
100%
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
  Showing 1 reviews
 1. Твоят отзив е:

  6
  6
  Много точно казано за рибите.
  2

  0

  You have already voted!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Твоята оценка е:06

Благодарим ти за отзива!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More