Дежа вю: Поглед към бъдещето

Дежа вю: Поглед към бъдещето

Дежа вю: Поглед към бъдещето

Много хора изпитват чувство като дежа вю – живееш нормален живот, правиш обичайната си работа и изведнъж, от нищото, получаваш странно усещане, че всичко, което те заобикаля сега, всичко, което ти се случва, се е случило преди или се е случило в миналото.

Най-странното е, че не разбираш откъде получаваш това чувство. Чудим се дали наистина беше преди, но не можем да отговорим. Как да обясним чувството когато преживеем този феномен? Предположенията са сведени до две версии. Първата е, че това е грешка в паметта на мозъка, когато тя губи връзка със спомените. Втората версия – това е наслояването на настоящия момент и ситуацията, която си представяме или сме видяли в съня си, но не сме изживяли в действителност.

Дежа вю: Поглед към бъдещетоВсъщност, това е начин да се види бъдещето

Kолкото по-често ви се случва, толкова по-добре се развиват вашето трето око и шесто чувство. Обикновените хора не обръщат никакво внимание на това, че дежа вю може да разкрие бъдещето. Реалността и спомените се припокриват, поради което се появява ефекта дежа вю. Мозъкът симулира ситуация, изпитана на практика, като я прожектира в реалния свят.

Ако се върнем назад в миналото към нашите предци,неандерталците са имали много по-голям мозък от нашия. Смята се,че преди стотици хиляди и милиони години, хората са комуникирали телепатично, а дежа вю е ехо на предишните способности на мозъка. Срещу него има и явление – жаме вю.

Това е когато човек е в нормална ситуация, в позната стая, но смята, че никога не е бил тук. Нашето тяло не е напълно проучено, толкова много тайни се съдържат в нас. Може би, когато опознаем себе си, ще ни се открият повече тайни от битието. Дежа вю се свързва с мистиката и способността да се види какво ни очаква в бъдеще.Това е подобно на обичайното шесто чувство, когато мислите, че знаете какво трябва да се случи в близко бъдеще.

Всяко дежа вю означава някакъв вид предупреждение или знак, че всичко ще се промени в положителна посока. То изглежда като пророчески сън. Единственият начин да разберете какъв цвят има сегашното дежа вю, е да почувствате неговата енергия. То има способността да предсказва бъдещето, но в различни моменти и за различни зодиакални знаци се проявява по различни начини.

 

Оценки

Оценка на статията:
6
6
1 оценки/а
6
100%
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
  Showing 1 reviews
 1. Твоят отзив е:

  6
  6
  Много интересна статия. Никога не съм предполагал , че и това може да е обяснението за така нареченото дежа вю.Ще се радвам ако следващите статии са все така заинтригуващи.
  1

  0

  You have already voted!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Твоята оценка е:06

Благодарим ти за отзива!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More