Свържете с нас

Връзка с Администрацията.

Чрез тази контакт форма можете да се свържете с нас бързо и лесно. Ако нещо в сайта ни, Не ви харесва, пишете ни! Ако нещо в сайта Ви харесва, пишете ни! Не се колебайте да се свържете с нас по какъвто и да е повод свързан с NumeAstro.com, проблем или оплакване, ще се постараем да ви помогнем възможно най – бързо стига да е по силите ни. 

!!!Важно!!!

  1. Въпреки всичко ние също сме хора, и си почиваме от време на време. По този повод спаменето относно един и същи въпрос, не се толерира и е възможно съобщенията ви да влязат в папка Спам
  2. Запазваме си правото да не отговаряме на съобщения които не засягат Нас(екипа на NumeAstro.com), или сайта! 
  3. Никой от нас не предлага услугите си безплатно! Това го има само в FaceBook групите! Които според нас не биха ви дали нужните насоки или това което искате! Но това си е ваше решение а не наше!!! 
  4. Все пак я има опцията за Безплатно гледане на Таро карти! Тук, Тук и Тук.. това е което можем да предложим като безплатен вариант за момента! 
  5. Работим по създаването на форма за гледане на Таро карти, безплатно разбира се. Която да ви даде обща насока по въпроса който ви вълнува! 
  6. Молим да ни извините ако сме пропуснали нещо! В този ред на мисли, си запазваме правото да допълваме и променяме вече съществуващите точки(1,2,3,4 и т.н)! 

За сайта

NumeAstro.com е окултен сайт, като главна тема в сайта е Луната, и нейното въздействие върху хората. Отворени теми са Номерологията и Таро картите, които ще дискутираме в сайта! Скоро ще се добавят правила и условия за ползване на сайта, защото сайта ще се разширява и развива според собствените си нужди, както и тези на потребителите си!

Контакти за връзка с администраторите на сайта.

Email: administracia@numeastro.com
Webwww.numeastro.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More